
dapat jugak aku masak..
gi pasar ari sabtu..
kat kedai sayur tu nampak petai..
besar2 "matenyer"..
terus grab seikat..
pastu cari udang plak..
beli setengah kilo jer..
puas la makan...
petai tu masukkan last sekali..
so masih rangup2 lg...
yumm..yumm..
sedapnyer...
macam nak lg jer..
(^__^)

bersama ulam-ulaman + sambal belacan..
(ade plak tangan comel kat situ)
sup sayur lupe plak..
dah makan baru ingat..
haishhh...
sib baik ingat..
note : hubby yg letak rumput atas udang..kreatif la konon..(^__^)
waaaa...sedap2x...nie trase mcm nk buat...hahaha...;p
ReplyDeleteNor - buat jangan x buat..tp bau petai sangat kuat..ade org kate kalo nak kurangkan bau masak sekali ngan kulit (potong petai bersama kulit)..tp org tak suke..suke sebijik2..hehehe..
ReplyDeletesedapnyer...terliur plak.hikhikkk..
ReplyDeletelovely - jgn sampai meleleh..leh masak sendiri jer..senang..
ReplyDelete