aku tak ingat aku tengok kat blog sape minggu lepas..
tp die buat pakai cetak karipap..
aku cume potong potong kulit roti jer..
Inti plak aku pakai kentang+ sardin..
tumis sampai kentang empuk..
buh kari skit..
ni rupe belum goreng..
aku tekan tepi2 tu pakai garfu jer..
untuk elak die terkopek, buh tepung yg dicampur air sebagai gam..
Siap digoreng..
rangup..
dan yg pasti senang..
hehehe..
aku kalo masak nak yg senang2 jer..
tapi yg penting sedap..
masuk bakul angkat sendiri woi..
aku kalo masak nak yg senang2 jer..
tapi yg penting sedap..
masuk bakul angkat sendiri woi..
eh sama plak menu kita pg ni sis...daku pun xde kelip karipap so daku pun wat gine je...heee
ReplyDeleteida pun selalu buat karipap guna roti.sebab roti selalu terlebih kalau beli.. mudahkan cara ni. takyah nak uli tepung.
ReplyDeleteThis comment has been removed by a blog administrator.
ReplyDeletesedap nmpaknya
ReplyDeleteeh sedap plak.. lapar tetiba :(
ReplyDelete