..:TQ 4 Being My Followers:..

Friday, January 28, 2011

.:4 d fisrt time aku menang GA:.

OMG!!!thank u so much to the penganjur eima ...
terutamanya to Fahim si tukang cabut/pilih..
love u lah...

.:mama dhia:.

first time menang GA wei...
hepy sangat!!!
senyum sampai telinga... ;)



.:Menapak aku ari ni:.

bagus gak menapak ni kan..kire exercise jugak.. tp x peluh pun..maklumlah cuace macam winter (bak kate member aku)
aku menapak dari bus stop depan ofis ke ofis jer pun..cos member aku just drop kan aku..dah lambat masuk ofis.. syok sangat lepak kat tempat kiteorg lunch td..sangat2 best dan cantik sangat tempatnyer..makanan pun sedap..cam homeade tau..nanti aku cite kat n3 lain k...tp aku up dulu 1 pic...


.:Akhirnyer ku buang juga:.


jadi setia pade yg satu.. aku buang advert lain..setia ngan NUFFNANG saje.. kalo x naik2 jugak, x tau la nak kate ape.. x de lah mengharap sangat tp skit tu ade lah..rezeki masing2 kan???

.:Jumaat Sudah:.



Selamat ari jumaat..
berbaju kurung dhia ari ni..

malam ni gerak balik kedah..yeay...

Thursday, January 27, 2011

.:Caiya Bistro:.

balik dari beli makanan ikan kat bangi petang semalam kami singgah makan kat caiya bistro..kami penah sekali makan kat sini... banyak choice kat sini..ade sate, char kuew tiau, yong tau fu, otak-otak, nasi kerabu, ikan bakar, western n hotplate..semua di bawah satu bumbung..memang akan jadi tempat makan feveret kami lepas ni...

so semalam kami makan, nasi goreng ikan masin, kuew tiau ladna, telur dadar, kerang bakar (wajib order) dan satay ayam 10 cucuk... semuanya best..dhia makan sate 5 cucuk..banyak giler...sedap gaknyer...

sate ayam yg cukup lembut dan sedap..A++..

anak dare yg comot..5 cucuk sate dibedalnyer..sedap la tu..peace!!

menu wajib hubby..nasi goreng ikan masin.. (blur pic)

aku makan kuew tiau ladna..sayur banyak..ade hirisan ayam, daging n sotong..

wajib order setiap kali g..kerang bakar..x kering dan masih juicy..sos pencicah pun sedap..

TOTAL : RM20.++
sangat murah dan yang penting sedap..
kalo murah x sedap pun x gune kan??


.:Kesihatan ari ni:.

masih lg batuk.. rasenyer makin teruk sebab bile batuk, rase sakit sampai kepale..tekak pun dah mule perit..ubat dah makan tp masih begitu.. pergilah ko jauh-jauh wahai BATUK...syuuuhhh....

.:Pelik tapi benar:.

korang penah x dapat call dari nombor sendiri???boleh ker orang lain ade nombor yang same ngan no. kite??


pelik kan? tp betul ni..hubby dapat call dari no. phone die sendiri..tp bile angkat x de suare..
bile call balik pun x dapat..camne leh jd gitu ek??

update !! bukan voice mail yer kawan2...tp dapat panggilan dari no. yg hubby pakai tu..berdering2..bile angkat x de suare..


Wednesday, January 26, 2011

.:Batuk:.


batuk ni macam2..ade batuk kering, batuk kahak, batuk gatal dll...skrang ni aku, hubby n dhia tengah batuk..satu umah batuk..hubby mmg batuk..dah lame..kadang2 batuk manje2 dan kadang2 batuk teruk..dhia baru minggu lepas kene batuk..

malam selasa itu ari kul 3 pg dhia batuk2..hubby suh bg ubat..habis makan ubat, dhia muntah..ubat batuk yg baru bg habis kluar bersama2 kahak..lepas muntah tu bg susu lena tido.. nasib baik x meragam..aku pun dari minggu lepas batuk..batuk yg gatal tekak..bile batuk x de kahak pun.. sangat derite ok..

mudah-mudahan, kami sekeluarge segera pulih dari batuk2 ni..paling kesian pade dhia..terganggu tido malamnyer..

note : batuk aku makin teruk nampaknyer ni..suare pun dah tenggelam-tenggelam timbul...

.:Terluka:.


jariku yg terluka..bahana amek alas meja dalam stor..alas meja tu ade atas tangga..bile dah amek, tibe2 tangge tu jatuh..automatik tangan aku tahan tangge tu..x semena-mena jari aku terkene penjuru tajam kat tangge tu..terus kebas rase kat jari tu..sekali tengok luke..lebar gak lukenyer..sakit..lame dah x luke gini..terus cuci ngan dettol n tampal plaster...

jdnyer hubby kene mandikan dan cuci berak dhia dan cuci pinggan pada ari itu..dan kebetulan, hubby mmg nak masak for lunch...alhamdulillah..leh la jari yg terluka itu berehat dari kene air..

.:Pizza @ Pasar Tani:.

leh tahan sedapnyer...
leh campur2, macam2 rase..
dulu RM1.50/slice...
skarang dah naik RM1.70..
minyak masak naik harge barang kali..
kalo beli satu pizza RM13.00
rotinyer lembut dan toppingnyer sedap..

.:Perut oh perut:.

pg2 dah wat hal..
2 kali dah masuk tandas..
ape la yg aku makan semalam..
rasenyer sumer ok jer..
semalam makan roti canai jer..
tu jer rasenyer..
memulas2 plak die pg ni..
sembuhlah ko wahai perut..
ke sebab bulan baru datang ek??
tp x pernah la gejala cam tu sebelum2 ni..

Tuesday, January 25, 2011

.:Tiru Gaye Abah:.

pandai dah tiru gaye abah...
gelak aku tengok pesen dhia malam td..
ape yg abah die wat, sumer die ikut..

sanggup angkat kaki sampai atas tu..eksen tul..

peluk tubuh plak..

jump!!

sukenyer die..

dah penat, kite minum dulu....

.:Penapis air pembawa mudarat:.

kosmo ari ini...

KUALA LUMPUR - Tahukah anda penggunaan penapis air yang tidak diselenggara dengan baik boleh membahayakan kesihatan penggunanya?

Berdasarkan kajian yang dilakukan oleh Syarikat Bekalan Air Selangor Sdn. Bhd. (Syabas), dua tahun lalu mendapati, penapis air boleh menghilangkan klorin sehingga menyebabkan berlaku pembiakan bakteria.

Menurut Pengarah Eksekutif Bahagian Kualiti Air Syabas, Roowina Merican A. Rahim Merican, air yang dibekalkan pihaknya adalah berkualiti tinggi namun pemasangan penapis air memberikan kesan sebaliknya.

"Kita memang tidak menggalakkan orang ramai memasang penapis air kerana air yang kita bekalkan memang terbaik dan menepati piawaian yang ditetapkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia termasuk Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO)," katanya.

note : ape kate anda???

.:Rawatan Yg Mengundang Bencana - Fish Spa:.

jangan x percaye..
got this from my email..


Kementerian Kesihatan UAE memberi amaran bahawa rawatan kaki/kulit alternatif/kosmetik yang menggunakan ikan seperti yang dipaparkan pada gambar di atas boleh menyebarkan penyakit bahaya.

Akhbar Al Khaleej yang memetik kata-kata Dr Amin Al Amiri, “Penggunaan ikan-ikan sebagai rawatan boleh mendatangkan mudarat kepada orang ramai kerana rawatan ini boleh menyebarkan penyakit termasuk hepatitis dan AIDS/HIV.”

Tambah Dr Amin, “Sesetengah orang mungkin mengalami penyakit berbahaya dan virus pada luka mereka akan mudah dipindahkan kepada orang lain melalui ikan dan air.”

Prosedur rawatan yang dibangunkan di Turki ini digunakan untuk merawat kulit termasuklah penyakit psoriasis.

Pesakit/orang ramai dikehendaki meletakkan kaki di dalam sebuah kolam kecil yang berisi ikan kecil (ikan garra rufa atau ikan chin chin). Ikan-ikan ini akan “memakan” sel-sel kulit yang telah mati pada kulit pesakit.

Untuk makluman, rawatan kaki menggunakan teknik ini diharamkan di 14 buah negeri di Amerika Syarikat
.

Monday, January 24, 2011

.:dah jadi macam habit plak:.


ape nak jd ngan dhia..
lepas abis minum susu, puting tu mesti ditekan jd gini..
seronok gaknyer bile dapat wat gitu...

...:Bile Suami Memasak:...

mungkin die takut x kene ngan tastenyer kalo aku masak..
so nilah hasilnyer masakan hubby..

ikan rohu masak stim + cencaluk..
sedap... A++

first time aku makan cencaluk..rasenyer x mengecewakan..layan ..

.:Kerana nasi kukus ini:.

kerana terlalu memikirkan nasi kukus ini..


aku sampai tertinggal duit kat sini..
atas printer aku..

nasib baik jumpe orang yg aku kenal kat cafe..
kalo idak terpakse pulang balik nasi kukus yg menjadi idaman aku..


note : aku mengidam nak makan nasi ni minggu lepas..ade kat cafe pade ari rabu sahaje.. sib baik dapat makan..kesimpulan rase nasi kukus ni..sedap tp terlalu banyak pade aku..sampai kekenyangan aku makan..


.:Tolong lipat kain:.

anak dare ni sangat rajin..
kalo aku lipat kain die pun sibuk nak nolong..
tengok tu..
gigih tu..

lipat gini..

dah siap lipat (lipat la sangat), tepuk2 skit..

hasilnyer... jgn tertipu ok..
yg atas tu (baju kuning n sluar pink) yg dhia 'lipat'
(^__^)

note : yg penting dhia dah ade usaha nak nolong aku..alhamdulillah..

Friday, January 21, 2011

.:Snek Baru - Kerepek Ngaku:.

td sebelum balik ofis (aku balik umah lunch hour td), aku singgah pasar tani..nak cari makan.. masuk jer pasar aku ternampak ade org jual kerepek ngaku..yang macam kat N3 Nana & Mrs. Fiza ni.. sebalang RM10..sape nak rase kerepek tu, beli jer kat pasar tani tu..

pinjam gambar dari n3 Nana.. mintak halal yer.. (^__^)

note : aku x beli pun..aku beli pizza n popia otak2 jer..

.:Alamak:.

hp tinggal kat umah plak..charge pg td, lupa nak amek..dah kelam kabut ngan dhia pg ta langsung lupe..bukan la ade org nak kol tp mane la tau ade emergency ker kan??ke kawan2 nak ajak kluar lunch date ker kan?? mane nak tau..

.:Makan roti:.

tengok style dhia makan roti...

sampai idung kene krim..

tengok..dhia makan krim jer..sehingga menjilat jari..

see..makan kat belah tengah jer..roti yg lebih, terbuang sajer.. mane la nak kenyang????


Thursday, January 20, 2011

.:Ape nak wat ek ari ni?:.

x de plan nak ke mane2 pun ari ni..
hubby plak baru gerak gi mancing..
aku ngan dhia duk umah jer la..
boringnyer..
petang ni nak ajak hubby g pasar kat dengkil..
nak cari nasi ambeng..
sedapnyerrrr...

Wednesday, January 19, 2011

.:1st GiveAway dari Lieroseqiemi:.

GA "HARUSLA KERONSANG SABAH JADI PILIHAN" by bunga

Tarikh tutup adalah pada 28 Januari 2011, jam 12.00 tengahari.

berminat nak join?
klik jer SINI

.:Xpress:.

fuhhh..berpeluh ketiak..
baru balik dari pasar presint 8..
beli bahan2 tuk masak esok..
esok cuti so malas nak kuar g pasar..

kuar opis kul 1.10, balik ofis kul 1.50..
pantas tak??
macam2 aku beli..
bahan2 kering dan bahan2 basah..
lega, sumer ade...

.:Clorets..haram ker??:.

dapat satu email..
x tau kesahihannyer..
tp korang tengok la gambarnyer..
ni clorets infinity tau..yg cam spesel edition tu..kaler itam..

cite bro tu:

aku ni jenis suke belek belek barang, bile ade barang kat tangan aku, aku suke sangat belek belek..henpon ke ipod ke, botol air ke, paket makanan ringan ke...memang aku suke belek, aku suke tengok info yang ade dalam benda yang aku belek tu

nak jadi cerita, semalam mase tengah lepak lepak ngan member aku, aku pn membelek lah paket gula angin clorets infinity yang boleh dibeli di 7 eleven atau kedai kedai runcit atau pasaraya


cara nak buka kotak besi gula gula angin ni unik sikit, kite kene tarik sikit je penutup dia, dan boleh keluar kan biji biji gula angin tu...jadi sebab gula gulanya dah habis, aku pn main main la dengan bekas besi dia...


tup tup masa tengah main, aku bukak abis penutup besi tu...haa...bila dah tebukak tu, tergamam aku tengok corak yang ada kat depan aku tu...lambang salib yang amat amat clear boleh ditengok..aku tak tau la kalau pandangan orang lain macam mana..tapi kat pandangan aku, macam lambang salib zaman feudal

sapa sapa kat luaq sana , silalah berhati hati, jangan dibeli gula angin clorets ni...kalau aku x gatai tangan belek penutup kotak besi gula angin clorets ni, memang tak tau ada benda bahaya tersembunyi di sebalik penutup tu.

note : aku memang simpan clorets dalam beg aku..tp x pernah aku beli yg itam ni..slalu beli yg ijau n biru..

.:Celik IT:.

kecik2 dah duk pandai main komputer..
pantang nampak abah die bukak komputer, sibuk jer ngendeng2..
ade satu ari tu sampai duk atas meja..ish..ish..

macam terer jer.. eksyen..

tangan x lepas mouse tu..suke tengok lampu kat mouse tu.. botol susu x tinggal..

.:25 Random Things About Me:.

Lin tag aku semalam..
baru ari ni leh wat n3..
penat perah otak pikirkan 25 perkara tentang aku..
k..aku mulekan yer...

1. Banyak name manje... siti(ofis lame), yana(ofis skrg dan kawan2), liana(bos), kakak(abah aku), apad(kawan2 sek. men.), lin(best fren & his wife), sayang(dah tentu lah hubby) dan jugak kecek(kawan2 poli)..banyak kan??

2. Anak perempuan tunggal dalam 4 org adik-beradik.

3. Lahir di Johor tp membesar dan bersekolah di N9.

4. Berketurunan jawe tp aku ade IC ok.

5. Kawen ngan orang kedah (Sungai Petani).

6. Mama kepada puteri comel, Dhia Aryssa.

7. Kuat nangis (jiwa sensitif beb).. bak kate buddy aku, tgk cite tamil pun leh nangis...hehehe...

8. Seorang yg panas baran. skit jer la..

9. Suke senyum tp kalo org yang aku senyum tu x senyum balik, aku takkan senyum ngan die lg dah..padan muke..

10. Penakut tp suke tengok cite seram.time antu kuar, aku tutup mate.hahaha...

11. Aku ade 'seekor' kancil putih.

12. Sambung belajar kat Politeknik Port Dickson, amek course secretary.

13. Suke nonton sinetron indonesia (peminat Baim Wong a.k.a. Muhammad Ibrahim)

14. x leh pakai kasut tutup. kaki cepat peluh n jenis kaki kembang.

15. Suke jalan-jalan.

16. Duit pinjaman aku penah kene curik. RM4k tu.dah jd cam detektif conan tau aku gi siasat sendiri sape curik duit aku.last2 dapat jugak.sampai sekarang die masih utang aku Rm1.5k tp die telah gagal dikesan. dan sampai sekarang aku masih bayar pinjaman tu.waaaaaaaaaaaa....

17. Peminat sate. hari2 makan pun x pe.

18. Ada scar kat pergelangan tangan kanan kesan daripada operation (ketumbuhan kecil)

19. Berat badan hampir ke 'berat badan berlebihan'. stress giler aku..

20. Pernah keje kilang sebelum sambung belajar. tobat x mo keje kilang lg dah.

21. Aku pakai sluar jeans kali pertama, mase umur 18 tahun. sebelum2 tu, slalu pakai baju kurung jer.

22. Aku adelah pelajar aliran agama (ade belajar bahase arab) dari tingkatan 1 sampai 3. masuk tingkatan 4, aku tukar aliran walaupun result bahase arab aku ok. x fail kire ok la tu kan??

23. Ade sorang best fren lelaki. kiteorang kawan dari umor 16 tahun (tingkatan 4) sampai sekarang. Alhamdulillah...

24. Teringin nak gi penang (dalam perancangan mase cuti CNY)

25. Alergik sejuk. kulit akan tumbuh geli gate kalo sejuk sangat.

ok, cukup 25. hope lin puas ati..
ade sape2 yg berminat nak bgtau pasal diri sendiri, sile la yer..

Tuesday, January 18, 2011

.:Orang cam ni pun ade ker??:.

jenis orang yg x leh tengok orang lain x de keje..
padehal die pun bukan banyak keje pun...
ish..ish..ish..dengki la tu kan??
(bukan bos aku)

padehal die leh bg benda tu kat staff die..
tp die suh staff die datang amek barang tu sendiri..
kuat tul PHD die..

.:Petang2 gini:.

mate masih melekap di pc...
tp rase ngantuk2 dah ni..
takkan nak tido..
kang bos kate ape plak..
ati plak rase nak balik jer...
ari ni x de mood la..
cepat ler kul 5...
amek dhia dan zass terus pulang...

nak kene masak ke ari ni??
semalam hubby yg masak sebab bini die malas masak..
sib baik ler hubby paham yg bini die ni malas..
suh die beli jer la ari ni...
kalo kene masak..
nampaknyer melepas ler nak tengok BUKAN DIRIKU..
kul 6.30..
hhmmm...

cepat ler kul 5.....

.:Bagusnyer:.


setiap kali abis call akan kuar statement gini..
bagus kan??
at least kite tau brape lame n brape RM kite kene charge..

.:Ikan fresh:.


hasil pancingan hubby sabtu lalu...
2 ekor ikan rohu dan sekor ikan pacu..
sekor ikan rohu dah selamat dimasak sambal dan sekor lg bg kat parents aku (derang datang malam sabtu lepas)..
ikan pacu masih ade dalam freezer..
cadangannyer nak masak kari..ikan ni banyak duri..
ikan rohu tu pun banyak duri gak tp sedap..

note : ade org x makan ikan kolam tp aku bedal jer..dhia pun suke..

Monday, January 17, 2011

.:Pandai dah panggil name kawan:.


pg td anta dhia ke taska..
gi bilik baby dulu cos nak bg sumting kat pengasuh..
bile masuk tu, kebetulan nor (ibu naufal - kawan dhia kat taska) masuk..
tibe2 dhia sebut.."pal..pal" means naupal..
uih..terkejut aku..
dah kenal kawan dah dan dah pandai sebut name kawan....
first time aku dengar ni..
selain dari "acih", dhia x brape pandai sebut lg..
slalu sebut ikut bahase die jer..

contohnyer minggu lepas..
aku say sumting kat hubby (lupe plak ape yg aku sebut)..
tibe2 dhia ikut ape yg aku cakap tp pakai bahase die la..
gelak kami laki bini..
pandai dah ngajuk org ni..

berbalik cite mule2 td..
maknenyer sekarang dhia dah kenal org..
cos dah pandai sebut name...
clever girl..
pasni kene ajar dhia banyak perkataan baru plak..

.:Family Datang Umah:.

malam sabtu lepas, family aku datang umah..
tujuan utama adelah menghantar road tax aku...
hehehe...
mak, abah n adik bongsu aku jer yg datang..
mereka datang bukan tangan kosong..
disamping anta road tax, meke juga bawakkan makanan..
mak bawak nasi lauk ayam ungkep (masakan orang jawe), ayam goreng n sup cendawan..
sedap..sedap..sebab air tangan mak aku..
paling sedap di dunia..
ade jugak mak bawakkan buah-buahan..mangge, jambu air n betik (tanam sendiri)
dan mak macam tau2 jer aku teringin makan tapai ubi..mak bawak sekali tapai ubi..
sedap..

ayam masak ungkep @ ayam masak ketumbar
sup cendawan + sayur-sayuran..yg spesel sup cendawan ni ialah rase cendawan tu macam rase cendawan busut tau..sedap..

tapai ubi..mak aku yg buat..
note : sepanjang aku pakai kete, x pernah aku bayar road tax..hehehe...

Friday, January 14, 2011

.:Anak manje abah:.

x tau nak cite...
cite berpandukan gambar lah yer..

1. jeling2 kat abah..

2. bile abah depa tangan, terus lari ke abah..

3. abah timang skit..skit jer..x larat timang tinggi2, dhia dah berat..

4. sukenyer dhia..

PEACE mama..

note : gembira bile lihat orang yg aku sayang gembira.. alhamdulillah..TQ Allah..

.:Ape nak wat ngan cencalok??:.

aku ni x pernah makan cencalok..
kat dalam fridge ade sebotol..
ade org bg kat adik ipar aku ari tu..
cam ne care nak makan cencalok ni ek??
same cam makan budu ker??

sebotol cencalok

zoom..comel2 jer udang dalam botol tu..

..:..Labels..:..

3rd pregnancy (27) 4rd pregnancy (2) Adam demam (1) Adam Mustaqim (13) Adli Mubasyir (1) Adwa (49) Adwa dah setahun (1) adwa punye (4) Adwa tak sihat (9) Aidiladha 2014 (1) air tangan suami (4) alamanda (3) Aloe Vera Gel (1) anak2 (24) anniversary (3) ape yg best (1) ape2 aje (78) Artis (1) award (1) Bangi (4) barang baru (18) batuk (1) BE (2) Bengkak susu (1) Besday Adam (2) Besday Adwa (3) besday aku (6) Besday Dhia (5) best fren (11) bf (13) Big Apple (1) Breastfeeding Journey (19) BSP (2) BSP review (7) BSP Test (5) Buah tangan (1) buddy (2) Buka puasa (5) Cabut Gigi (1) Cameron Highlands (1) cedera (2) Cendol (2) Char kuew tiau terbaik (1) Check up (19) Check up Adam (2) Check up Adwa (3) contest (12) cuace (13) Cuti-Cuti Malaysia (2) Cyberjaya (2) Dentist (3) dhia (234) dhia punye (21) Dhia tak sihat (4) DIY (1) Domino's (5) Drama Korea (10) dunia hiburan (2) Eksiden (2) Family (16) Family Day (2) Fesyen (1) floria (3) Gaji (2) GDM (3) Gigi Dhia (1) Give Away (1) Go.Lokal.Cafe (1) Hadiah (2) Hari pertama sekolah 2017 (1) herbaline (2) Hidung berdarah (1) Hilang (2) hobi (1) Home sweet home (1) Hospital (3) IC (1) Ikan (1) info (55) isi hati (100) jalan2 (22) Jambu (1) Jamuan (1) Jerebu (1) jerubu (2) JJCM (8) K-Pop (1) KAFA (1) Kajang (1) Kedah (5) kegilaan (1) kejadian (17) Kek (1) Kelahiran Adam mustaqim (1) Kerja (3) Kerjaya (2) kesihatan (26) Klinik (4) Klinik Gigi (1) Konvokesyen Dhia (1) kronologi kelahiran Dhia (1) Lagu Best (1) lambat bangun (1) lirik lagu (2) lunch date (4) macam2 Adwa (15) macam2 Dhia (1) macam2 hal (3) majlis (9) Majlis Adwa (3) makan luar (3) makan-makan (134) makan-makan kat ofis (2) Makanan feveret (1) Mama punye (2) masak-masak (72) MASALAH (1) Menang (2) MGTT (1) minat (1) mines (3) nak bg hadiah (2) nak tau.. (1) Nando's (1) Novel (1) ntah ape2 (6) nuffnang (7) ofis (17) order saje (1) Pasar Malam (1) pasar tani (6) PASTI (3) Penang (4) penyakit (20) perayaan (5) perkembangan adwa (15) Pertandingan Azan ALAMRIA (1) Petua (2) Pregnancy (46) Preparation (4) produk (12) Progress Adam (1) Promosi (3) Puri (1) Putrajaya (14) Ramadhan (6) Raya (4) Raya 2013 (2) resepi (6) result (1) Rezeki (3) rezeki ramadhan (1) Rezeki Syawal (1) Rojak (1) Rumah (2) Sakit pinggang (1) saman polis (1) Saman PPj (1) sekolah (2) Sekolah Dhia (2) Selamat Hari Raya (1) Seminar (2) seram (1) serdang (1) Sesemut (1) Set Berpantang (1) Setiausaha (2) Sg. Ramal (2) Shaklee (1) Sharing is Caring (9) shopping (5) Shopping online (3) Simpanan (1) Solid Food (3) souvenir (1) Stevia (1) suami saye (29) suke-suki (27) Susu Formula (3) TAFIST (2) tag (3) Tahun 1 (1) taska (17) things (1) Tragedi (1) Tudung (1) tukar template (1) tupperware (3) tutorial (1) TV drama (9) Umai (1) wordless wednesday (6) Zakat (1)